Povežite se z vodilnim proizvajalcem mPOS storitev

Preverite uspešne zgodbe naših partnerjev ali nas kontaktirajte

Kontaktirajte nasPoglej uspešne zgodbe

Podjetja in večji kupci

Vzdrževanje več termonalov je zaradi mesečnih provizij lahko zelo drago, prav tako pa te terminali pogosto niso mobilni. SumUp je razvil fleksibilno in multi funkcionalno napravo, s katero želimo ustreči vašim potrebam. Veliko rešitev za podjetja ponujamo tudi preko SDK in API integracij.

Podjetja, ki zaupajo SumUpu

Proizvajalci programske opreme

Procesiranje plačil je lahko zahtevno, a ne za SumUp. Partnerji lahko uporabljajo naše iOS, Android ali Windows SDKje ali eCOM API, s katerimi omogočamo sprejemanje kartičnih plačil iz uporabnikove spletne strani s pomočjo naših sistemov in kartičnega čitalca. S pomočjo SumUp lahko kupcem zagotovite celovito uporabniško izkušnjo.

Za podrobna navodila obiščite SumUp for Developers.

Proizvajalci programske opreme, ki zaupajo SumUp

Finančne institucije

SumUp sodeluje s finančnimi institucijami in nudi uporabnikom popolno mPOS rešitev. Ne bo vam treba zapraviti veliko denarja za integriranje naših rešitev v vaše sisteme. Za razvoj produkta v partnerskem sodelovanju potrebujemo običajno le nekaj dni.

Finančne institucije, ki zaupajo SumUpu

Poslovni partnerji

SumUp omogoča poslovnim uporabnikom sodobno poslovno rešitev, ki dopolnjuje njihovo poslovno ponudbo. Z modernim oblikovanjem in efektivno komunikacijo omogoča SumUp hitro odločanje o nakupu v trgovini in se dobro prodaja tudi, ko ni na trgovskih policah.

Poslovni partnerji, ki zaupajo SumUpu

Partnerji, ki zaupajo SumUp

Želite partnerje ali člane vaše ekipe opremiti z najsodobnejšo mPOS storitvijo? Potem ste na pravem mestu. SumUp nudi rešitve za vse poslovne modele, od neposrednih profajnih kanalov, do zdravniških združenj in dizajnerskih tržnic.

Partnerji, ki zaupajo SumUp

Kontaktirajte nas, če želite izvedeti več o partnerskem programu SumUp

Kontaktirajte nas