O nas

Zaposljujemo

Podjetje

Smo vodilno mobilno point-of-sale (mPOS) podjetje v Evropi. Našo plačilno storitev smo začeli graditi leta 2012 in do danes nam je uspelo korenito pretresti finančno industrijo ter prebuditi podjetniško žilico v ogromno potencialnih uporabnikih. Razvili smo unikatno napravo, ki omogoča majhnim in srednje velikim prodjetjem sprejem kartičnih plačil kjerkoli.

Ne glede na to, ali naši prodajalci prodajajo kavo ali popravljajo avtomobile, ponujamo tehnologijo, ki jo lahko uporablja kdorkoli. Želimo namreč, da se prodajalci osredotočijo na tisto, kar znajo najbolje - svoje delo. Od uvajanja prodajalcev popolnoma brez papirologije do sprejetja prvega plačila, vse poteka hitro in enostavno. Klasični ponudniki pozabljajo na majhna podjetja, mi pa smo nanje osredotočeni. Odprti in iskreni smo tudi glede cen in ne prikrivamo nobenih stroškov.

Naše podjetje je bilo ustanovljeno avgusta 2012 in od takrat smo vstopili na 31 novih trgov, med njimi v Nemčijo, ZDA in Brazilijo. SumUp nadaljuje s hitro rastjo in je podprt s strani American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures in drugih investitorjev.

Danes se na stotisoče majhnih in srednje velikih podjetij iz 16 držav po vsem svetu zanaša na sprejemanje plačil s SumUp. Poleg naše unikatne strojne opreme, mobilne in spletne aplikacije, smo razvili tudi več API-jev in SDK-jev namenjenih integraciji SumUp plačilne tehnologije v druge aplikacije ali storitve.

Tehnologija

Družbo SumUp EU Payments UAB je Banka Litve pooblastila kot ustanovo za elektronski denar (št. licence 56), kar zagotavlja, da so plačila obdelana v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi.

Registracija Banke Litve

Plačilna platforma, patentirana s strani SumUp, je prva popolnoma certificirana EMV platforma na svetu, ki pokriva celoten plačilni proces: kartični terminal, Android in iOS mobilno aplikacijo, procesijsko plačilno platformo in varnostne rešitve. SumUp je tudi edini mPOS ponudnik, ki je oblikoval in razvil lasten EMV kartični terminal.

SumUp kartični terminal je najbolj varnostno dovršena metoda za sprejemanje kartičnih plačil, saj je podprt s certifikati različnih nadzornih skupin:

PCI PTS V4.0 certifikat, SRED EMV stopnja 1 & stopnja 2 certifikata Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay MasterCardTQM MasterCard TIP, Visa ADVT certifikati Visa Ready certifikat

Zaposleni

SumUp posluje drugače. Sami smo zgradili celostno plačniško rešitev z namenom nudenja najvišjega standarda storitev, ves čas. Zavedamo se, kako pomembna so plačila za majhna podjetja, zato uporabljamo našo tehnologijo, da jim pomagamo pri njihovih problemih. Verjamemo v odprto in transparentno komunikacijo in ne v stroga pravila ali hierarhijo. Smo ekipa prizadevnih in talentiranih ljudi z enim ciljem: zgraditi boljši način prejemanja plačil. Pred nami je še veliko izzivov in zato potrebujemo inteligentne in kreativne sodelavce za pomoč pri inovacijah in za doseganje napredka na področju finančne industrije. Če se vam zdi, da ste to, kar iščemo,

Se nam pridružite