Sprejemanje kartic za lepotne salone

  • Začni zdaj

Ste v dobri družbi

Vsak dan se na tisoče podjetij kot je vaše odloči za način plačevanja s SumUp kartičnim terminalom. Tudi lepotni saloni ste lahko med njimi. Začeti je povsem preprosto, ponudba pa je tudi ugodna za vaš žep - plačevali boste le 1.95% na transakcijo.

Odrežite visoke stroške kartičnega plačevanja

SumUp je preprost,enostaven način plačevanja, ki ga lahko uporabljate tudi v vašem lepotnem salonu. Ne zaračunavamo mesečnih naročnin, tudi, če boste imeli slab mesec, vam tako ne bomo obračunali nikakršnih dodatnih mesečnih stroškov za kartično poslovanje. Plačevali boste le 1.95% na vsako transakcijo.

Od salonov do oblikovalcev

SumUp kartični čitalec lahko vzamete kamorkoli - tako predstavlja popolno rešitev za stiliste, ki delajo na terenu ali kot samostojni podjetniki. Brez nepotrebnih pogodb ali dodatnih kablov - potrebujete le vaš pametni telefon. SumUp kartični čitalec lahko pospravite v torbico in ga odnesete kamorkoli, kjer poslujete z vašimi strankami.

Popoln partner za vaše podjetje

Karkoli počnete, SumUp je popoln način, da vašemu podjetju omogočite prejemanje plačil.

icon-love-v2

Vsak dan se na tisoče podjetij, kot je vaše, odloča za plačevanje prek SumUp. V veselje nam je pomagati pri rasti vašega podjetja.

Vprašanja? Pokličite nas: 08 288 00 41