Prijava

Partnerski program

Pridružite se SumUp partnerskemu programu

SumUp, vodilno podjetje na področju mobilnega POS poslovanja v Evropi, je uvedlo svoj partnerski program. To sovpada z uvedbo njegovega povsem novega kartičnega čitalca Air.

SumUp Air kartični čitalec omogoča trgovcem sprejemanje vseh vodilnih kreditnih in debetnih kartic in se na preprost način s pomočjo Bluetootha 4.0 poveže s katerim koli pametnim telefonom ali tablico. Naš kartični čitalec je do 10-krat ugodnejši od tradicionalnih kartičnih terminalov in je trenutno na voljo po enkratni ceni 39,00 €.

SumUp sodeluje z močno mrežo uglednih partnerjev po vsej Evropi, kakršni so UBS, Tupperware, DHL in številni drugi.

Naš nov partnerski program je del naše velike trženjske kampanje ki se trenutno odvija na naših ključnih trgih, in s katero si prizadevamo še bolj pospešiti prodajo naših kartičnih čitalcev Air. Pridružite se nam!

Vaše prednosti

  • Nadpovprečna provizija: zaslužite več kot 30 € za vsak plačani kartični čitalec Air! Plačali vam bomo 20 € za vsako pridobljeno plačano naročilo in še 10 € za vsako naročilo, če boste v določenem tednu poslali vsaj 10 priporočil za naročilo čitalca.

  • Močno sporočilne pasice na klik: Izbirajte med močno sporočilnimi in raznolikimi pasicami in tekstovnimi povezavami SumUp.

  • Odlična podpora: Hitra in osebna podpora partnerske ekipe SumUp.

Začnite zdaj!